Отборът на Сакраменто Кингс надви Индиана Пейсърс със 133:122 в мач

...
Отборът на Сакраменто Кингс надви Индиана Пейсърс със 133:122 в мач
Коментари Харесай

Везенков не игра при победа на Сакраменто Кингс

Отборът на Сакраменто Кингс надделя Индиана Пейсърс със 133:122 в мач от постоянния сезон на НБА. Така " кралете " се върнаха на победния път, откакто изгубиха от Маями Хийт, другояче отборът на Майк Браун има пет победи в последните шест срещи. За Индиана обаче това бе трета поредна загуба.

Българската звезда на Сакраменто Александър Везенков пропусна и тази среща поради травма. Спортист номер 1 на България за предходната година не бе и на аварийна пейка.

Сабонис беше неукротим против някогашния си тим и към този момент има 30 следващи “дабъл-дабъла ” през сезона, като усъвършенства върха на легендата Оскар Робъртсън. Литовецът добави и 7 асистенции, а другата звезда на Сакраменто - Ди’Аарън Фокс, се отличи с 25 точки и 6 откраднати топки. Малик Монк също беше на равнище с 23 точки и 6 асистенции. 

Иначе най-резултатен бе баскетболистът на Индиана Бенедикт Матърън с 31 точки. На сметката си той записа още 5 битки и 4 асистенции, само че и това не стигна на Пейсърс, които приключиха първата част с точка задатък, само че през втората изостанаха на миг и с 11 точки. " Кралете " продължиха да държат самодейността и в останалата част на дуела.

С 28 победи и 19 загуби, тимът на Александър Везенков е шести в Западната конференция и към този момент е в местата за плейофите.

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР